Tre måneder til juleaften – hjemmesyede julesokker

Det er der i dag! Er det ikke bare skønt – jeg elsker det!

Jeg er pt arbejdsløs, og det er jo rimelig irriterende – til gengæld er det ret fedt, når jeg kan bruge en dag i sy-stuen, næsten uden dårlig samvittighed (badeværelset kan jo altid tåle en overhaling med fire drenge i huset, den dér tøjvask burde også lægges sammen og den kææææmpe bunke af sager der skal sorteres inde i sy-stuen skuler til mig, når jeg har sat mig for at holde pause ved symaskinen – men sssscccchh!! )

Det blev i dag derfor til disse fire julesokker – jeg er helt vild med at sy dem. De er nemme og sjove at sy, og man kan variere udtrykket i det uendelige.

diy julesok

diy julesok

 

diy julesok

 

diy julesok

 

diy julesok

Jeg udlodder én af dem ovre på Instagram, kom og vær med:)

Glædelig tre-måneder-til-jul dag!
Tak fordi du læste med!

8 comments / Add your comment below

Skriv et svar