Glimt af Kusadasi, Tyrkiet

Trøje med papirflyver

Jeg har for længe siden pinnet denne fine idé på Pinterest på mit board for drengetøj. Jeg har faktisk syet rigtig mange af idéerne jeg har fundet derinde, det er jo en uudtømmelig inspirationskilde!

 

Trøjen er syet i to nuancer af grå jersey, og så har jeg i fri hånd tegnet en papirflyver (som er klippet i en rest jersey fra stof 2000), og syet den på med en stikning. Jeg har ikke brugt vlies, af den simple årsag at jeg ikke havde noget – det havde sikkert siddet bedre fast, om det havde klistret sig fast, men det lader altså til at holde fint.

Til sidst har jeg syet en lille loop streg, der skal forestille “røg” (altså den dér hvide slags, man ser på himlen) efter flyveren. På den oprindelige trøje var den broderet i hånden, og det gav altså en lidt finere effekt – men det kan jeg jo prøve næste gang.

Den behøver ikke en zig zag i kanten, da jersey ikke trævler – så skønt med hurtige og fine løsninger!

Derefter har jeg syet stikninger dér hvor de foldede linier skal forestille at være.

Alvin har brugt den allerede, og er helt nede med at det er en flyvemaskine – efter at jeg havde fortalt ham det en del gange;-)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt af Kusadasi, Tyrkiet