Hjemme med skoldkopper

Der er skoldkopper i omløb, og Alvin fik raget dem til sig straks – heldigvis har vi erfaret, for der er åbenbart meget stor risiko for at blive afvist ved flyet, ved bare synet af én eneste lille skoldkop!
Skræk og gru, tænk hvis vores rejse til Tyrkiet blev aflyst grundet skoldkopper, jeg tør slet ikke tænke tanken til ende.

Alvin er derfor hjemme, og i dag var tørnen min. Det gør nu ikke noget, det er ikke så tit jeg har hverdags fri med ham den lille længere.

 

Vi gik en tur ned til vandet, vi bor jo bare et øjeblik fra Roskilde Fjord, men det blæste så voldsomt dernede, at vi ikke rigtig kunne trave ned af stien – så vi vendte om, og gik tilbage til vores vej, hvor der var vindstille.

 

 Han elsker den traktor! Så det var dejligt at sidde ude på vejen, og kunne lade ham køre så tosset han ville, uden at skulle nå noget andet, fryse eller på andre måder have hovedet et andet sted.
Han har i øvrigt kun fået omkring ti skoldkopper, så det har været en nem omgang. Til gengæld skal vi nok indstille os på en omgang skoldkopper mere, har jeg hørt. Men så længe vi kommer ud at flyve!
Tak fordi du læste med!

 

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar