Upcyclede shorts

Give away – fine prints til børneværelset

Jeg har længe fulgt med hos Ladetussen, der laver flotte prints til børneværelset.

 

 

Du er nu så heldig, at du kan få lov at vinde et af de fine prints – jeg selv er helt vild med den grønne panda og det brune næsehorn – de flytter snarest ind på Alvins værelse, og jeg vil glæde mig til at vise jer dem.

Universet som Ladetussen bevæger sig i, er grafisk, fuld af detaljer og naivt på den fine måde – lige noget der matcher tidens trends.
Hvem ville ikke blive glad for sådan et fint dyr på børneværelset?

Ladetussens Facebook side skriver Sarah, der står bag Ladetussen, om sig selv:

Dekorative plakater og custom made collager med dit barns navn, fødselsdag og info.
Du vælger selv farvekombination, rammer og grafik!

Ladetussen er et udspring af min passion for det barnlige og enkle grafiske udtryk.
Jeg er uddannet Grafiker fra Den Grafiske Højskole i 2008 og finder meget inspiration hos min søn Malik på 3 år og i hans skønne lille verden.

Træet.jpg vises

Vil du også eje sådan et fint print? Alt du skal gøre for at deltage, er at like Ladetussens Facebook side lige her, skrive hvilket print du kunne tænke dig samt følge min blog via Bloglovin lige her, og så er du med i konkurrencen om to fine prints fra Ladetussen:)Printene måler 30*40 cm.

Jeg trækker to heldige vindere om en uge, altså mandag d. 19 maj!

Held og lykke!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcyclede shorts