Sommersæt til drengen af hør skjorte

Krea rum under opsejling!

Det er da næsten det bedste ved at bygge om; der venter mig et rum (næsten) kun til at sy og være kreativ i. Tim insisterer på at få et skrivebord derinde, så vi må have skabt et cool look, der hænger sammen med mit, og som han ikke føler sig for intimideret på sin maskulinitet af.

Her følger et par fine billeder jeg har ladet mig inspirerer af – de er fundet lige her, hvor du også finder mine øvrige boards:)

werkplekjeAlphabet felt storage boxes by paperandstringclever storage for ribbons

Simply Fabulous Sewing Room?Maple & Magnolia
Fine billeder, ikke? Craft Room Ideas

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersæt til drengen af hør skjorte