Vi tester Hama perler – og du kan vinde et sæt!

Alvin har fået lov at teste et fint sæt perleplader fra Hama med maxiperler og tilhørende plader i fine farvestrålede farver.


Alvin var svært begejstret, og synes især at det var sjovt at rode i perlerne, og ja, allerhelst ville han gerne have hældt dem ud i sofaen, og rodet dem rundt – dét synes moren dog var en ræti ræti dårlig idé!
Så han måtte nøjes med at rode nede i kassen – det var dog også sjovt!

Der følger fine skabeloner med i kassen, så du kan bruge dem, hvis nu opfindsomheden ikke er ligeså god som hos Alvin, der straks tog én af de små (som jo egentlig er ret store) perler op, og straks holdt den i faretruende position mod sin mor og sagde “Phiiiiiu phiiiu!!!” (vi ved jo alle, at det er sådan en pistol siger…!).

Yes yes, min dreng, pistol it is!


Perler er godkendt af både mor og barn, tror dog at vi sætter dem øverst på hylden (i velbevaret sikkerhed!) et par måneder endnu, og tager dem frem når han er omkring to et halvt. Det er lige nervepirrende nok (for moren), at have dem stående i højde for fri afbenyttelse.

Vi ved jo alle, at det er vigtigt at stimulere og udfordre de små rollinger, så de kan finde ud af andet end at stjæle legetøj fra hinanden, og sætte sig vrælende ned at skrige, når de ikke kan finde ud af at tage jakken af selv.
Sådan et barn skal jeg ikke have, sagde pædagog-moren 😉

Her er Hama et fremragende supplement til at øve finmotoriske færdigheder af, fylde de kedelige eftermiddage ud, slappe af sammen eller for at få ro et øjeblik, imens du ser Paradise Hotel, som du optog i går…. Vil du derfor Vinde dit eget sæt Hama perler skal du lægge en kommentar herunder, og skrive hvem du kender der skal lege med de kulørte perler. 

Sættet du kan vinde består af en æske med perler og to perleplader – en kasse med masser af leg og underholding i.


Husk at det ikke er et krav at være fast følger via Bloglovin eller Facebook – men at det måske giver god karma??

Jeg trækker en vinder d. 10.4.2014

Held og lykke!

37 comments / Add your comment below

 1. Begge mine drenge ELSKER perler, men de vil lege med dem i stedet for at sætte dem på plader, så vi har tit perler over alt. Det er nu fast kotyme at jeg spørger den lille (2,5 år) "hvem rydder perlerne op?" Og stolt svarer ham "mig" – men det virker nu ikke altid.. Vores skab er fuldt af perler, men min niece på 2,5 vil helt sikkert elske dem 😉 kh Pia

 2. Ååååååh, HVIS jeg var heldig, så skal jeg da have besøg af venindens 6 årige tøs der ELSKER at komme her og være kreativ. Og er lillesøster på 17 måneder heldig, sø kan det ske hun får en lille håndfuld og også må prøve ;).

 3. Det skal Sylle-ba-dylle da:-)
  Og tror faren vil være edder stolt når han ser sin knægt lege med perler:-)
  Dog er PH ikke på øverste liste her, der er da ren afslapning da lillepigen i mavsen gør moren træt;-)

  Kys fra inderen!

 4. Elsker din ærlighed! Kender dig ik, med følger dig også på IG! Ik at det har noget med perler at gøre?men min datter på 2,8 år er lige begyndt med de store perler og hun ELSKER det! Endelig har vi fundet noget hun gider side med mere en 5 min! Så de ville gøre lykke her!!

 5. Sikke en skøn-herlig give away 🙂

  Hvis jeg var så heldige at vinde, vil det være mine 2 krudtugler, Oskar & Anker, der får lov til at hygge, udvikle og øve pincet-greb med perlerne 🙂

  // Stine

 6. Min Alba, ikk' – Hun ville elske dem der!

  Hun er så vild med sådan nogle ting, og jeg får lavet det alt for lidt med hende… Måske kunne sådan en kasse der få mig sparket igang

 7. Har to piger på snart 6 og 2,5 år, og de elsker at lege med Hama perler, sjovt nok er det den store, som er vildest med maxi perlerne og den lille som er vildest med mini perlerne 😉 Men de vil elske mig, hvis jeg vinder kassen til dem

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

 8. Ooooy yoyo yo! Hvor er de fede! Kan da godt forstå at Alvin hyggede max.; selvom sofahygge med perler ikke liiiige var på programmet :-)))) He he he! Dem kunne vi godt tænke os en æske med – Bettefisen vil da elske at boltre sig med dem (når han er blevet lige lidt ældre, men ikke desto mindre!).

  KH L

 9. Har tre skønne piger, der hver især elsker at lege med perler. De kan lege med dem i timevis. Selv den mindste, der lige er blevet tre år, synes det er sjovt at sætte de små perler på pladen og skabe et mønster.
  Til jul havde de to store piger lavet nogle fine plader, som jeg fik i gave og som jeg hængte op i loftet. Det registrerede lille Sophie straks og lavede en plade hos sin dagplejemor, som hun næsten på beordring fik mor til at hænge op så snart hun kom ind af dørem, for hendes skulle da også op.
  Mange forårshilsner
  Anette Aarup Frandsen
  anette@aarup-frandsen.dk

 10. Alle vore 6 børnebørn har leget med Hama perler i alle størrelser. Så, hvis jeg er heldig må det være den yngste Agnes, der skal have dem. Hun bliver ganske vist 5 i juni, så måske er hun for stor til denne pakning, men måske kan man få en anden sværhedsgrad. Lægerne har også tjent penge på to af børnebørnene, som har haft en perle oppe i næsen. Heldigvis kom perlerne let ud.

 11. Hvis jeg vinder kassen, så skal minnmellemste på tre år lege med dem, han mestrer endnu ikke de alm str perler men vi har faktisk aldrig prøvet de store her, tror det kunne gå hen og blive et hit for ham 🙂

Skriv et svar