En lille nederdel....

Hvem skulle have vidst….

At jeg ville ende med at blive nærig?! nå, men det har jeg altså opdaget, at jeg er!
I mine unge dage, var jeg det jeg nu ville kalde en ødsler – brugte mine penge lige straks de var gået ind på kontoen, og helst på tant og fjas. Det er slut nu, jeg bliver helt forarget over mig selv, når jeg tænker tilbage på det…!
diy kommode

Jeg køber næsten alt brugt nu – skal vi have noget til hjemmet, siger jeg til min mand “Skat, jeg tjekker liiiige DBA inden vi kører ud og kigger!”. Til at starte med syntes han at det var lidt sært, men nu er det helt accepteret, da han har opdaget at vi kan spare utrolig mange penge ved at handle på den måde. Vi har købt reoler og kommoder, jakkesæt til drengene da vi blev gift, tøj til Lille A og alverdens andre ting og sager dér – det er det rene mekka for en nærigpind som mig.

 Som flere ved, så er Lille A´s værelse det grimmeste på Nordsjælland. Stakkels dreng. Det er så grimt, at det aldrig kommer på bloggen (førend jeg også kan lave efter billeder!) – MEN nu nærmer vi os en renovation, og det fine, unikke, sprælske og seje værelse jeg har i tankerne er ved at blive en lille smule til virkelighed. Hurra!
Her er det sidste nye indspark, kommode til drengebarnets tøj
 Det færdige resultat (dog uden knopper – har set en skøn DIY hos en anden blogger), hov benene mangler dog stadig en tur.
Jeg har dipdyet den i forskellige grønne nuancer, og synes den er blevet SÅ fin (hvis jeg nu i al beskedenhed selv skal sige det…).
Halvfærdig…
diy kommode
Som vi købte den – grim og håbløst umoderne, til gengæld for sølle 200 kr!
diy kommode
Vi købte træmaling på tilbud i Kvickly til 40 kr for en liter (jeg fik kun lov at købe tre liter for manden min – argh, skulle have insisteret på at tage hele udstillingen med hjem!!!). Derefter er der tilsat pasta farve fra den lokale malershop til 19 kr, lidt mere for hver del jeg malede. Virkelig smart!
diy kommode

Jeg tror også at jeg skal til at sælge noget af al Lille A´s mærketøj på DBA – det er nu lavet en del nemmere, da man kan uploade direkte fra mobilen – FEDT hvis du spørger mig, for det er det der har afholdt mig indtil videre. Nemt og ukompliceret, det er det der fungerer for en travl småbørnsmor:)

Indlægget er sponsoreret, og hvem ved om jeg viser de to store kæmpe poser med biler til Lille A frem, som jeg senest har købt – han er kommet i bil alder, og vil kun lege med noget der siger “Brrrrrrrr”. For én bils pris fik jeg to poser fuld – det er noget den nærige forstadsmama kan lide!

PS jeg bor så meget på landet, at én af de to jeg hentede biler hos, var en mor til en dreng i A´s børnehave – så ved man at man er bleven lokal!

Skriv en kommentar

 • Hvor er det bare blevet superfin! Sejt at du selv har givet dig i kast med at male og selv blande de skønne farver 🙂 Og jeg synes jo ikke, at det er nærigt – at købe brugt og gør-det-selv ;-)Bedste tanker herfra*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her hjemme er vi også stor fan af DBA og TS. Er med i alle mulige køb/salg grupper på FB. Super fin kommode 🙂 God idé med farverne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin en kommode! Er helt vild med farven, og at noget, der ikke var så kønt før, kan blive SÅ pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det ALT for godt, det er præcis også sådan tingene foregår herhjemme. Det meste vi har er klunset til storskrald eller fundet på DBA.. Synes din kommode er blevet rigtig fed med de forskellige nuancer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DBA er nemlig også 1. prioritet herhjemme, når vi skal have nyt (gammelt)Alt andet er jo tåbeligt, ikke blot fordi det er billigt…men vi skal tænke på vores børns fremtid og det duer altså ikke, at vi bare kasserer vores ting, fordi de er blevet brugt 2 gange. Genbrug er godt for miljø og pengepung – BASTA ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommoden er virkelig flot! Jeg er lidt forelsket i dipdye konceptet!Og hvis du er nærig, så er jeg det også… Jeg elsker også, at gøre en god handel, og tog fx lidt af en loppemarkeds crawl i går på Østerbro, hvor der heldigvis er masser af billige godter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kommode er da bare blevet super fin, lidt sjov for jeg har lige fundet en der ligner den meget den er nok bare et nr. større. Prisen på den maling du har købt er da noget af et fund, maling er jo for vores vedkommende en af de største udgifter. Det bliver nok ikke sidste gang du trækker i malertøjet:O)Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille nederdel....