Hjemmesyet julegaver part IV - et indlæg der havde gemt sig

En lille nederdel….

– solnederdel til min niece. Den fik hun i julegave. Hun blev ret glad for den, dejligt når de hjemmelavede gaver hitter.
Jeg har virkelig lært, at man skal starte på de hjemmelavede julegaver i god tid, så i år vil jeg gå i gang på den anden side af sommerferien, sådan helt alvorligt!
solnederdel

Min niece er snart 11 år, og sådan en størrelse er lidt sværere at sy til, end en lille prut på et par år – for hun har en meget klar mening om tingene.
Stoffet har jeg fundet på et loppemarked i sommers, og er oprindelig et gardin. Jeg bør virkelig få brugt noget af mit genbrugsstof, for det ligger bare og vokser og vokser i bunker. Lommerne er faktisk også fra et gardin, et gardin støvet op i min sylærers skab – det skab har jeg åbenbart et eller andet med?! En lille neon stjerne, og så var den komplet:)
solnederdel

Solnederdel

Min sylærer har hjulpet mig med at finde ud af hvordan man laver en solnederdel. Det er ret simpelt, og jeg vil vove at påstå at alle kan være med her.

Jeg vil spare både dig og mig for en lang og kompliceret forklaring på hvordan man syer sådan én, og i stedet sende dig over til denne blogger der har helt styr på samme, og så kan du bruge hendes fyldige vejledning.

Heldigvis faldt den i rigtig god jord!

Skriv en kommentar

 • Ja det er bare SÅ fedt! Og problemet (her i hvert fald) er altid tiden. Og ja, det er godt at få tømt ud – stof er en dyr fornøjelse, og man må være kreativ på flere måder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, ja ik, må jo have et lager – ligesom dig!Tak tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig ret væsentligt – det er ikke sjovt at stresse over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også gerne give flere hjemmelavede gaver væk, men ja jeg kommer også tit for sent i gang. Mht genbrugsstof så føles det bare SÅ godt at få det brugt! Meget af mit lager er "gammelt" stof og rester jeg har fået hist og pist. Tit bliver det lagt hen fordi jeg tænker "no go" men med den rette sammensætning bliver stofferne tit super fine, som du har gjort med stjerne detaljen!Mere af det, for stof er jo også dyrt tænker jeg.kh Libbie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he… du er en klog dame ;O)Rigtig fin nederdel ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • god ide at starte tidligt op med julegaverne så det ikke bliver for presset.rigtig fin nederdel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyet julegaver part IV - et indlæg der havde gemt sig