Vinderen af give away

Instagram din Djævel…!

Jeg har gjort det igen. Syndet og forrådt noget af det jeg holder mest af; min blog.
Den jeg har fjollet rundt med har bare været lettilgængelig underholdning,  som var der og gjorde det hele meget lettere.. jeg elsker jo stadig dig højest, kære Blog, det andet er bare så…instant!

Jeg skulle lige bruge en dag derinde, men så var jeg også hooked – Som i fuldstændig!!!! Somebody stop me….!

Glimt fra min tid som løsgænger

Huse der skal syes og broderes til en uro
Billige sneaks fra H&M med moustache
Plastic-bling
Syet trøje til barnet
Syede retro shorts til barnet
Syet vuggestuepose til barnet
…med lomme på
Ja, jeg har egentlig en utrolig produktiv periode foran symaskinen. Herhjemme er der kommet lidt mere ro på, min mand har fået job (hip hip hurra) og Lille A fik dræn for to måneder siden.
Især drænene har gjort en markant forskel; vi har været vågne hver nat i et år med en grædende dreng – ved mere held end forstand kom vi til ørelægen, og han fik fræn – nu har han sovet HVER nat siden. Det er fantastisk! Og også lidt uhyggeligt at ingen har sendt os derhen noget før?!
Vi bruger en del tid i haven, vi min mand ordner haven…eller det vil sige, det gør jeg også, jeg pynter den jo! Er igang med den helt store makeover med neon, lir, lyskæder og hængesofa – måske der kommer et billede…..
Jeg vil ikke love guld og grønne skove, det prøvede jeg jo for en måned siden, men nu er jeg her da ihvertfald 🙂
Kære Blog, jeg har jo alligevel savnet dig!
PS er du også forfaldet til Instagram?? Følg mig her

Skriv en kommentar

 • SÅÅÅÅÅÅÅ fedt! Tak, det er jo en fornøjelse at følge dig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er en farlig faldgrube – men er jo bare så meget hurtigere!!Jamen det er jo et helt nyt barn vi har fået – han sover nu HVER nat og HELE natten…..hold nu op! Han øver sig også meget i at tale, det er så kært <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at drænen har hjulpet ham! Og fedt at hans forældre nu får søvn!!! Du er bare produktiv – sejt!!!! Fedt at følge dig på insta – også min nye "blog"! Kærligst fra Julie Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor jeg bare kender det med at forsømme sin blog for instagram!! :-)Men så er det jo meget godt man kan følge hinanden derinde ;-)Hvor er det skønt at at lille A har fået lagt drænet og alting er blevet bedre – vi har jo os et lille ørebarn herhjemme, som fik lagt dræn i begge øre for et par eller 3 måneder siden, og der er godt nok komme mange ord på drengen! :-DKh Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af give away