Fine og rå DIY nøgleringe

Pep et påske-æg! DIY påskepynt

Disse fine DIY påskepynt æg er nu set flere gange i blogland, og i særdeleshed på Pinterest.

Jeg er ikke påskepige, men man kan jo ikke afvise en mulighed for at klippe, klistre og få lim i håret, vel? Og når det så faktisk er helt uden lim, sååååeh er man nødt til det!

DIY påskepynt

DIY påskepynt

Det er et nemt projekt. Jeg har i frihånd klippet en æggeformet skabelon, sat tape på, klippet enderne til og sat en snor i – vupti, op på en gren og sprede lidt hyggestemning.

Se nemme idéer til søde gækkebreve lige her

DIY påskepynt

Et par af dem er foræret væk, og så må vi se om der kommer nogle op at hænge herhjemme:)

Laver du påskepynt?

Skriv en kommentar

 • Nej jeg har det ligesom dig, Henriette. Vi holder dog påskefrokost, og har også lavet gækkebreve osv…men det er mest for hyggens skyld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J adet er fint, overvejede også perlerne, men kunen ikke nå det.Lyder fint med stofudgaven. Tapen er fra Tiger, 3 stk for 10 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal forholde mig til påskepynt. Det er jo smadder hyggeligt, men vi går slet ikke op i påske herhjemme og i min familie er der ingen påsketraditioner med frokost eller noget som helst.. Tror ikke det bliver i år ihvertfald :)Det er ellers nogle fine æg du har fået lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes – lavede også et par stykker i dag – smed et par perler i toppen og bum – et fint ophæng! Fedt tape med overskæg!!! 🙂 Har også lavet et par retro-stof på papæg og nogle perleplade-æg 🙂 så bliver der heller ikke påsket mere herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine og rå DIY nøgleringe