Se den fine pude...

Endnu en lille DIY vest

Jeg er blevet færdig med denne skønne DIY vest med frække ræve og funky stjerner på. Kan du lide den?

DIY vest

DIY vest

DIY vest – dem kan jeg åbenbart godt li´

Mønsteret er igen fra Mini Krea, og stoffet er nogle af mine absolut favoritter; rævene fra STOF2000 (synes de er meget Ferm Livings´ske i udtrykket) og det lækre stjernestof i hør kvalitet fra Stof og Stil.

Se den kæmpe stak af stof som jeg vandt hos Stof 2000 i en kæmpe give away!

Jeg elsker at vesten er vendbar, og dermed kan have så forskelligt udtryk – jeg glæder mig til at sy mange flere af disse.

Hvad bruger man sådan en vest til; altså af andre beklædningsgenstande? Til en lille pige ville jeg putte den over en kjole, men til en lille fyr som Alvin, hvad skal den så til? Jeg tror at det bliver et par af de de nuttede retro bukser som jeg også har syet en del af efterhånden. Måske endda med matchende ræv til, det kunne da være lidt fint.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se den fine pude...