Lille sky

Lille A var sky til fastelavn.
Idéen fik jeg på Pinterest, hvor denne fine lille sky er set.
Det tog meget kort tid at lave, og joggingsættet han har på under, havde jeg syet i forvejen. Det bruger han nu som nattøj.
Der er brugt koboltblå bred satin som remme, og det er syet sammen i siden.
Der var nogen der mobbede os lidt på Facebook, da de mente at det var et piget kostume – det synes jeg slet ikke. Og faktisk synes jeg at han skal være denne fine regnbue til næste år – er den ikke bare KÆR?
Beklager den dårlige billedkvalitet.

21 comments / Add your comment below

 1. Sikken en fin idé – og hvor er den også fin til din dreng 🙂

  God weekend, Karina

  P.S. Kig forbi min blog i morgen…har noget i ærmet 😉

 2. Sikke en sød idé at være klædt ud som sky eller regnbue! og det kan da gå til både piger og drenge??!! 🙂
  Min pige er meget optaget af stjerner for tiden ('Hvad hænger de fast i, mor?, Hvorfor falder de ikke ned på mit hoved?' osv). Bare jeg havde tænkt på, at hun kunne have været klædt ud som en stjerne – måske kan vi gøre det næste år 🙂

 3. Ja ik?
  Sødt at din pige er så optaget af det; )
  Og det er da heller ikke til at hitte ud af hvordan de sidder fast deroppe.
  Ja stjerne, det må da også kunne lade sig gøre…du må lede på Pinterest:)

Skriv et svar