Mine første bukser med foer

Jeg er meget glad for mønsteret fra minikrea, det klæder små buttede babyben så godt synes jeg.

Jeg har syet det i flere udgaver, men foer har jeg aldrig vovet at kaste mig ud i, synes det virkede meget uoverskueligt.

Jeg lavede dem til syning, og min prof sylærer fik da også syet dem forkert sammen først, ha ha…jeg bliver så glad, npr selv den dygtige dame laver sådanne fejl.

Bukserne er syet i baner for at prøve noget nyt. Jeg fandt ideén på Pinterest (det er faktisk lykkes mig at omsætte en del derinde efterhånden, det er så bekræftende når man også får brugt nogle af alle sine gode ideér).

Det tog lidt tid, ihvertfald meget mere end de sædvanlige minikrea bukser i ét stykke. Jeg skaltil en et års fødselsdag imorgen, og den lille fødselar får et par bukser næsten magen til disse. De ligger klippet på bordet, men venter med at sy til imorgen. Lille A har én af de aftener, og har allerede været vågen 3-4 gange. Skal ikke udfordre ham unødvendigt med symaskinen.

Jeg fik desværre ikke taget et billede af foret – det må blive når de kommer på:)

21 comments / Add your comment below

 1. De er flotte! God gave 🙂 Men kan godt forstå du ikke lige vil sy når A sover dårligt… her er jeg først for nylig begyndt at stå op igen, efter jeg har fået Dicte til at sove, og vi laver ikke noget andet end at se fjernsyn og snakke (og hækle!) for vil ikke risikere noget!
  PS Har en ørelægetid til Dicte midt i marts. Er meget spændt! (Ved ikke om det er fordi det er i Århus, at der er så lang ventetid…)

 2. Tak:) Ja hjemmelavede gaver er nu de bedste!

  Nej det jeg sagde inden A kom "Børn sover som deres forældre lærer dem, og de skal kunen tåle noget larm…!", yeah right!! Hvis man har en syvsover, måske:)
  Hele aftenen bliver ligesom annuleret, hvis det er sådan en aften – ihvertfald herhjemme…man bliver så træt og slidt af al det sove-bøvl,synes jeg. Så jere aftener lyder som vores, bortset fra at jeg ikke kan hækle.

  Ja sikek en ventetid da! Du kunne ikke finde en anden? Men hvis du bor i centrum er det måske svært! Ja det er spændende om det måske også kunne være ørerne der driller Dicte. Man håber det næsten lidt, fordi at der så findes en løsning (7-9-13 – har svært ved at tro på det!).

  Glæder mig til at høre om det.

Skriv et svar