Payback:)

Min søde kollega overraskede mig jo i sidste uge, så jeg ville gengælde den søde gestus, og har lavet denne lille pakke til hende.

 

En collage, cookies med lakrids og en fin fin bordskåner, som jeg er blevet ret vild emd at lave. Ideén til det fine stempel på er set her, det er da virkelig godt fundet på! Så jeg stjal straks ideén:)

Jeg håber at hun blev glad:)

21 comments / Add your comment below

 1. I wish I had a collegue like you who gives me the prettiest bracelet 🙂 I love it! And the picture is soooo sweet as well! 🙂 Your collegue is a very lucky person 🙂 xo

 2. Ej så fedt – gid det var mig der var din kollega – og hvor er det dejligt at du er tilbage på bloggen – har jo helt savnet dine indlæg!!!!
  Kærligst fra Julie Maria

 3. Hvor er det nogle skønne ting du har lavet til din kollega 🙂 Og vildt god ide med bordskåneren.
  Jeg har meldt mig som fast læser hos dig og glæder mig til at se flere skønne ting fra din hånd i fremtiden 🙂 Du er velkommen til at slå et smut forbi min blog og tage et kig 😉
  Kh Line

 4. Ja den er fin, ik? Man skal huske at forkæle hinanden indimellem:)
  Jeg synes også at det er dejligt at være tilbage, der mangler ligesom noget når man ikke får sit daglige krea/blog fix:)

 5. Jo jo…jeg fik prøvet selv. Men jeg vil gerne have 3 stk. af dem der du laver med DIP og snørre samt skrift…vil du…Jeg elsker blå i alle nuancer ;O)

  Hvad skal vi byyyytte med…? Møs du skønne ;O)

Skriv et svar