Ganske særlige julegaver

Foto på lærred – den perfekte gave

har jeg givet til min elskede lillebror og hans søøde kæreste i julegave i år. Nemlig et skønt billede med Foto på lærred med dem selv på.

Sådan ser det ud:

Foto på lærred

Indlægget er IKKE sponsoreret – jeg har selv haft penge op af lommen!
Wow!! Er det ikke fint? Jeg er fuldstændig vild med det. Jeg er ikke selv en haj til det med grafikken, så jeg skrev til søde hjælpsomme Betina, da jeg har set og beundret flere a hendes fine og skægge påfund. Ville hun mon hjælpe mig – jo, det ville hun, og hun sendte straks flere fine forslag med forskellig baggrund, layout osv.
Foto på lærred
Tusind tusind tak for hjælpen, Betina, hvor var det bare sødt af dig!

Foto på lærred

Jeg har fået det trykket på et lærred på 60*90 cm, så det er blevet stort og flot, og rigtig kommet til sin ret, og hænger nu fint i de nye ejeres hjem.
Jeg har flere gange fremkaldt billeder på http://www.smartphoto.dk/ med stor tilfredshed, og lige inden jul havde de tilbud på deres lærreder (50% – så var det jo lige pludselig til at betale!), og oveni hatten gratis fragt. Så det blev endda en billig gave.
Billedet er fra vores bryllup i september (som jeg stadig mangler at få lavet det dér indlæg om…!), hvor jeg havde lavet den fineste fotovæg med gamle rammer (ok, kæresten og hans far havde lavet den, men det var min idé!!). Dertil klippet hatte, briller osv ud i mosgummi og sat på pind – kæææææmpe succes!
Det er vel ikke nødvendigt at fortælle at broren og kæreste elskede det?! Jeg er selv helt vild med det, og gad godt at have et tilsvarende med os selv på herhjemme!
Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganske særlige julegaver