Pakkeleg - vil du være med?

Ganske særlige julegaver

Min far ville vist egentlig helst have, at vi ikke gav hinanden julegaver; du ved, julen handler om andet og mere end det – men jeg kan ikke bære det…..jeg MÅ give og modtage julegaver. Sådan et menneske er jeg altså; jeg elsker bare at se alle de fine pakker under træet, og kan også finde på at mærke på dem, og gætte hvad der er indeni – til stor frustration or min mand:)

Derfor fik jeg julegaver af min far, og hold nu op, han er virkelig gået all in i projektet!

Se bare her

To sættekasser, en til mig og en til barnet. Jeg havde aldrig spået at han ville kaste sig ud i kunsten at dekorere dem selv (der var dog også en hjælpende hånd fra hans kæreste, tror jeg;-)). Men det har han altså gjort! Med billeder af Lille A og jeg. Ammen altså, hvor er det bare sødt!
Dog er han gået kold halvvejs i projektet, så jeg fik limen pakket ind også, så jeg kan færdiggøre dem.


Lille A´s sættekasse fik en tur igår aftes, den er blevet rigtig flot. Det får I at se senere.

Min far har derudover lavet den fineste bog til Lille A, og jeg er rørt til tårer. Hvor ER det bare dejligt, sødt og betænksomt, og jeg elsker at vi kan læse og kigge i den, og høre historier om dengang morfar var dreng.

Sikke en flot far jeg har! Det herrens år 1980, hvor jeg er født, og han var i civilforsvaret.

Og ta-daaaaaa!!!!! Posca tusser til mig, jubii og hurra! Nu er det min tur til at dekorere alverdens ting og sager!

Tusind tak far for de fine og dejlige gaver, der var lige i min ånd. Det betyder meget at du har gjort så meget ud af det:)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeleg - vil du være med?