Hjemmesyet Juletræstæppe in action!

Neonfarvet juletræspynt

…elsker jeg! Neonfarvet juletræspynt er lidt anderledes, men det kan jeg rigtig godt lide. Det andet bliver hurtigt lidt for kedeligt til min smag.

Neonfarvet juletræspynt

Og traditionelle nisser har jeg det reeeeet skidt med!

Min mødregruppe var herhjemme, uden børn de var alle i vuggestue, og vi scrappede barnets bog.

Se den fine broderede væghængte nissefar der kom med hjem fra genbrugsen

De var meget forargede over mit favoritpynt, men fik det ikke rigtig at se, da det først er kommet op idag – nemlig på juetræet! Så må de jo komme over forbi igen, hvis de skal inspireres til noget der er lidt mere utraditionelt end det de ellers kender.

Neonfarvet juletræspynt – sjovt og utraditionelt

Jeg elsker Asscories´ fine julepynt, og køber altid en stak af dem på tilbud, så er de nemlig sat ned til 25 kr! De hører klart til favorit pynten herhjemme!

De blå kogler har jeg tyvstjålet i Berlin, hvor manden min og jeg tilbragte vores første jul sammen i et snedækket Berlin. De fint pyntede træer på gaden havde nogle af disse hængende – total strengt at stjæle pynten, men jeg måtte have lidt minder med hjem!

Neonfarvet juletræspynt
Neonfarvet juletræspynt

Den eneste nisse der har fået adgang herhjem, han er meget sød som han sidder der…  Han har fundet sig godt tilpas imellem al den Neonfarvet juletræspynt. En kombination af det nye og gamle fungerer ret godt, synes jeg.

Neonfarvet juletræspynt

Katten vil være med…. Han er en god misser, der lader træet helt være. Han vil bare gerne lige over og se hvad vi har gang i.

Neonfarvet juletræspynt

Jeg er især glad for vores lange neon farvede flagranker – dem har min mand og jeg lavet sammen for tre års siden, og synes de gør så meget godt for træet:) Jeg har to af dem, og de er altid en stor glæde at hænge på årets juletræ. Traditioner er så hyggelige:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

Skriv en kommentar

 • Dejligt pynt og skønt med en historie bag noget af det – det er det der gør at man år for år, har lyst til at bruge det igen ;O)Vidunderligt juletræs tæppe – det er bare såååå flot…så lige indlægget før dette. Hold nu op ;O)Rigtig glædelig jul til dig og dine ;O)Krams Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I lige måde til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, jeg er også meget tilfreds med årets træ!De ranker har også en ganske særlig pads i mit hjerte:)Ja mon ikke vi ses i det nye år+ Jeg går og tænker på at holde et blog træf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak og i lige måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann

  Fortsat god jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt træ! Jeg er vild din neon-flagrankeGlædelig jul til dig og dine.Håber at se dig til noget krea-halløj og en god snak i 2013Kram Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår :)Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyet Juletræstæppe in action!