Love is…

Jeg har en fin fin lile bog fyldt med Love is historier, ja faktisk 365 for at være helt præcis, én til hver dag i løbet af året…
Jeg kan ikke huske hvor den kommer fra, men nu har den stået på min krea hylde i mere end et år. Men NU er den kommet i brug.

Her er lavet tre billeder, et til Dorthe, et til min far og et til mine svigerforældre. Jeg synes at det lykkedes mig at lave dem personlige med tapen; farverigt til Dorthe, enkelt og klassisk til min far og sødt til mine svigerforældre.

 

 

 

Afslutningsvis kom der maskingtape på kanten, og så er de klar til at blive hængt op! Håber de bringer glæde i de nye hjem:)

31 comments / Add your comment below

  1. Hej Maria

    Tak for din kommentar på min blog. Jeg er simpelthen så vildt misundelig på din "Love is" bog. Jeg har altid været helt vild med de fine illustrationer. Du må endelig sige til, hvis du vil af med nogle af siderne i bogen. Så vil jeg meget gerne købe 😉 Vh Sanne

Skriv et svar