Det fineste julevejr

Aftryk af Lille A´s Rudolf fodaftryk

Jeg vil, som så mange andre mødre, gerne huske hvor lille og fin min dreng var, når han engang bliver stor. Derfor har jeg lavet disse nuttede Rudolf fodaftryk.

Hans fødder er noget så bedårende, selvom han nu aldrig har kunnet prale med at have små fødder…han bruger str 23 i hjemmesko allerede, og kan ikke passe strømper og sko fra babyafdelingen. Min seje stærke fyr!

Rudolf fodaftryk

Jeg er stødt på den ene fine idé efterden anden på Pinterest. Jeg har forsøgt mig selv (altså med barnets fødder), og resultatet ser sådan ud:
Rudolf fodaftryk

 

Rudolf fodaftryk

Rudolf fodaftryk i gave

Der er lavet tre, da Lille A inden december skød igang, fortalte sin mor, at han godt ville lave adventskalender til sin farmor og farfar og morfar.

Maling på fusserne, øjne, næse og lidt gejl på i form af et par neon stjerner og trykt “JUL”, jeg har sluttet af med masking tape i kanten.

Min far bor i Nord Jylland, så vi måtte sende pakken til ham – han havde ikke undret sig over den ankomne pakke med fire gaver i (og jeg har endda lavet til ham tidligere også), men var lystigt gået igang med at pakke alle gaverne op. Imidlertidig stødte han på kortet der var vedlagt, og måtte gemme de sidste to gaver (der var fem, da der var en lille dobbelt-gave) til rette udpakningstid.

Jeg ELSKER simpelthen tanken om min far der åbner pakken, tænker “jamen det er jo også tirsdag”, og flår papiret af, ha ha 🙂

(Undskyld far, jeg måtte bare dele din begejstring med alle de andre;-)).

Så disse små Rudolf fødder pynter nu hos os og hos de to sæt bedsteforældre:) Der var – som forventet – ikke et øje tørt!

For mere julepynt inspo kan du tjekke de fine Disney ophæng ud, som du også nemt kan lave selv.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fineste julevejr