Pallereol på væggen

Det fineste julevejr

 

Er landet over landet, også hos os i Frederikssund.
Vi har en smule tømmermænd fra en meeeeget festlig aften igår sammen med min mødregruppe og deres herlige mænd. Der var masser af dejlig julemad og højt humør. 
Vi havde sørget for underholdningen, som var en stor succes!! 
Nu har vi gået en dejlig tur hen til bilen, og skal nu ud at hente barnet hos svigerforældrene.

 DejLig søndag til jer alle!

Skriv en kommentar

 • Ja det var hyggeligt!Og ja, elsker at kigge ud i haven, og se pynt på træet:)Ja pas du hellere på! Man skal nødig gå ned, inden festen er rigtigt igang:) -men må jo lige påpege, at det jo ikke var mig der kapitulerede, så der er håb:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt :-)! Og hvor fint med julepynt på træet uden for! Puha, jeg frygter også lidt for næste lørdag, som er dagen efter julefrokost, og dermed dagen efter første gang at jeg har drukket mig fuld for første gang i over et år…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han skal bare have en lunken bajer…så er han ovepå igen….aha ha ha ;O) Godnat…jeg smuter i seng…sover på sofaen…skal ikke ind til brækspanden i soveværelset, ha ha;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, din tosse:)Ja det hele kan lige blive opdateret lidt på glamour kontoen med sådan en gang sne;)Aftenen var skøn – bare ikke ham skidt-Mads bagefter;-) og her er det IKKE Roskilde syge;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAAARGGG for meget at du ser så stjerne lækker ud med hætte på, ALTSÅ…get a room!Total hollywood om vinteren billeder, ha ha. NICE. Lyder som en fan-taaaa-stic aften ;O) Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pallereol på væggen