Drengepude i Ferm Living stil

Nyt skab til stofferne

Ja dette skab har jeg fået hjem og malet i en passende farve for nylig!

Skabet er købt for 300 kr i den blå avis. Jeg har malet det i pastellyserød og betrukket hylderne med hyldepapir fra Tiger. Det var en udfordring for parforholdet (jeg måtte have assistance fra manden min), men vi klarede os igennem;-) Der er intet som de små sejre, ha ha!

Desværre har jeg brugt en maling beregnet til vægge, så den sidder ikke ordentligtfast, med det mener jeg at der allerede er kommet et par skrammer på det ellers så fine skab, iiiih altså!!!

Så kan jeg da lære det til næste gang!

Skriv en kommentar

 • Tak for sovestøv 😉 Ja, man føler sig ind imellem som en elendig mor, for alle de andre babyer sover jo meget nemmere, og den største forskel er da at de har en anden mor.I går prøvede jeg flere ting da Dicte skulle sove, og til sidst lykkedes det ved at jeg lagde mig hende helt ind til mig under min dyne, havde hånden på hendes ben og så ellers bare lagde mig til at sove. Så gjorde hun det samme. Det var så underligt, men dejligt! Tror du har ret i, at tiden er den bedste plan, for alle fremskridt indtil videre er vist bare kommet af sig selv… det er godt nok underligt.Når hun er større så prøver vi nok en mild version af godnat og sov godt, ligesom I gjorde, tænker hun skal være op mod et år. Indtil da må hun gerne sove i min seng 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stine,selv tak, blev lidt i tvivl om du mon havde set det.Ja det kan være meget frustrerende, når alle andre babyer bare ser ud til at sove og elske det! Og ens eget barm græder og græder, puuha, det er det hårdeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg tror (desværre) at tiden er jeres eneste ven, det var det ihvertfald her. Og det dér med at prøve godnat og sov godt på sådan en lille én, det tror jeg heller ikke er vejen frem. Men måske I har mod på at prøve det igen om et parmåneder, når hun er lidt ældre. Her har det jo virkelig været en life-saver!Han har haft enormt meget sygdom efter vuggestue start, og hvergang har vi skullet tilbage i soverutinen, og brugt metoden igen. Han protesterer til at starte med, men lynhurtigter han kørt i stilling, og så kører det bare. Jeg håber for jerat det lige pludselig løser sig, for man bliver vanvittig, både af situationen, men også af at spekulere på HVAD der dog er galt med ens elskede lille barn (eller én selv?For burde man ikke kunne få sit barn til at sove?!), siden det ikke vil/kan sove.Jeg sender en masse sove støv jeres vej, og tror på at Dicte kommer efter det, ligesom Alvin har gjort! Og så må vi nok indse, at vi ikke har børn der synes at det dér med at sove, er fornuftigste i verden;-)Klems.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ik:) Ja ud med dig og finde noget at have det i! Det fylder SÅ meget jo! Skabet er allerede proppet til randen…suk.Hi hi, deter også meningen at manden min og jeg skal deles om pladsen…jeg fylder vist mest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆFT det er fedt! Jeg MÅ ud og finde et skab til mit stof – Jeg kan jo snart ikke være på kontoret mere (og det synes manden min vist heller ikke at han kan – ups) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige sige tak for din lange kommentar om Dictes søvnproblemer 🙂 Jeg fik aldrig svaret, fordi jeg synes at det krævede et ordentligt og langt svar, og det blev det aldrig til, du ved nok hvordan det er med sådan en krævende baby :)Det var rigtigt dejligt at høre, at du havde haft det samme problem, så vi ikke er alene om det, for det kan godt nok godt føles sådan, når ens baby er markant mere besværlig end alle de andre i mødregruppen.Vi læste både dit svar og dit indlæg, og så prøvede vi at få Dicte til at falde i søvn selv, men det lykkedes slet ikke. Til sidst kunne vi ikke engang lægge hende ned i sengen, uden at hun skreg. Hun skreg så snart vi lænede os forover for at lægge hende ned (og det er ikke ørerne, for hun vil godt ligge på ryggen ellers). Så vi gav op efter halvanden time, og hun faldt hurtigt i søvn på den sædvanlige måde, men hun var også bare overtræt til sidst.Men så for ca tre uger siden, så lykkedes det at amme Dicte i søvn, og jeg fandt ud af, at hun også kunne falde i søvn i liften, hvis jeg gik rundt med den i hånden, så de to metoder brugte vi i et par uger, og så kunne hun pludselig godt falde i søvn i mine arme uden skrigeri. Det var så dejligt! Nu går det så skidt igen, men vi tror det er et tigerspring. Det med at amme i søvn virker kun omkring en gang om dagen, og det samme med liften, men det er bedre end det har været. Håber det snart går over!Men i hvert fald, så tak for dit lange svar, og jeg er glad for at din dreng nu er glad for at sove. Jeg har også efterhånden en tro på, at det nok skal blive godt engang. Alt er jo en fase, men hvor er det dog svært at se, når man står midt i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha så synger jeg da lige videre;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have – og ja, farver er noget jeg elsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg elsker simpelthen at købe mine ting brugt! Så får man bare lidt mere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool, cool, cool, cool, cool, cool – du skal bare vide de-e-er COOLMel: Jul jul jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er blevet flot og sikke et flot hyldepapir :)Der er virkelig gang i farverne Kh Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint og det er da et kup til den pris.K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengepude i Ferm Living stil