Inspirerende mænd

Den sejeste drenge hoodie – DIY dino trøje

…har jeg syet idag!

Det var ganske nemt, easy peasy,  spræt en billig h&m sweat op i ryggen, klip og sy takker, hæft dem i hætten/ryggen og sy sammen. Tada – DIY dino trøje!
Resultatet bliver klart bedst på en overrasker, da man jo vil se den oftere end en skjult søm (og Betina; min sylærer hæfter også med en stikning efter en ovrrlocking, ligesom du gør).

Tag den på barnet, og hans sejheds-status stiger øjeblikkeligt!!

DIY dino trøje

 

DIY dino trøje
Denne er desværre ikke til Lille A, men en en af hans venner. Jeg håber at den falder i hans mors smag – ellers tager vi den gerne retur:)

 

Skriv en kommentar

 • Hvor er den bare fed…som i FEEEED, altså. Det var da smart at bruge en færdig bluse – den ide må jeg snuppe til en julegave til min venindes dreng. Tak for det fine tip ;O) Betina…og KRAAAAM ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er den ikke? Ja MEGET simpelt! Resultatet bliver klart bedst med en overlocker, men det har du jo;-) Hætten var foret, og vi (min sylærer og jeg) besluttede at bevare foret, og det var altså lidt bøvlet. Den jeg skal lave til Lille A skal helt klart klippes hele vejen igennem (så den deles i to), og så bare syes sammen igen.Har givet 80 kr for trøjen, så det er jo et rigtig billigt projekt, som kan bruges længe og i alt slags vejr (næsten). God fornøjelese!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg også han bliver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den sej og sød. Siger du, at du bare har klippet en H&M trøje op i ryggen? Det lyder jo let!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror han bliver sej! Bestemt en god og lyder som nem ide ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirerende mænd