Jule/engle give away

Inspirerende mænd

Jeg går og pakker mine ting op, der har været gemt væk i kasser i laaang tid.

Kasserne harstået til opbevaring hos mine svigerforældre, da min gamle lejlighed blev sat til salg og jeg flyttede sammen med manden min.
Jeg havde helt glemt hvad der var i dem, og det er blevet til mange glædelige gensyn – men også til flere “Åååååh- hvorfor i alverden har jeg dog gemt dét?!”. Fire flyttekasser røg til genbrug. Ja ja, så kan man vel lære at rydde ud en gang imellem. Fortrænger lidt tanken om at jeg har ihvertfald ti kasser mere stående til opbevaring i Roskilde….

Nå, men frem af en kasse sprang disse skønne mænd!

De er købt på et julemarked i Berlin for et par år siden, da min mand og jeg var på den mest vidunderlige juletur. Vi kørte derned, boede på et fantastisk fem stjernet hotel og var bare os to og snevejr juleaften i Berlin, suk…!

Freddie Mercury- min ungdomshelt – jeg ELSKER Queen. Bliver aldrig træt af den skønne musik, og elsker i denne tid “Thank God it´s christmas”, mit absolut favorit julenummer

 Robbie-drengen…

Obama på slap line….

De hænger nu over mit krea-bord, og kan forhåbentlig inspirere på de dage hvor der er brug for det:)

Skriv en kommentar

 • De er fantastiske… intet mindre.Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er så;-) Ret sjove, ik!Ja dér hænger de jo fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, det kan da godt være? Jeg ved desværre ikke engang hvad du skulle søge under:-/De havde dem med nærmest alle berømtheder, fodboldspillere, politikere, sangere osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er nemlig så fine.Skønt du fandt vejen forbi igen:) Nogle gange driller det også her; nogle bloggeres indlæg ser jeg ikke, selvom jeg er tilmeldt. Mærkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja lidt creepy erhan måske;-)Ja det er nu ikke fordi de er så gamle endda, pakkede dem ned da jeg blev gravid – men man kan åbenbart have meget l*** alligevel…! Men sjovt er det jo:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de er nemlig:)Jaa, jeg vil også – igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er de ikke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he…de er godt nok specielle på den der helt-vildt-fantastiske måde ;O) Griner ;O) Fint som dy har hængt dem op med sødt tape ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede 🙂 Gad vide om man kan købe dem et sted på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare super fine…den Berlin tur lyder lokkende. Jeg har tidligere meldt mig til din lækre blog, og undrede mig over at jeg ikke fik nogle nyheder???…den må ha' taget fusen på mig, så jeg prøver igen. En dejlig aften til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha hvor er de sjove! :DRobbie ser lidt uhyggelig ud i ansigtet må jeg nok indrømme ;)Hvor er det sjovt med sådan nogle gamle kasser, gid jeg havde sådan nogle at kigge igennem, synes det er så hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha – de er jo fantastiske! Ih hvor lyder det hyggeligt med jeres tur….det vil jeg også…engang;-)K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare skønne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule/engle give away