Et par hurtige bukser

Blev det til i sidste uge.

Jeg syer som regel i jersey eller velour, når det er børnebukser der køres igennem maskinen, men nu hvor Lille A kravler rundt som om der var en hel hær myretuer efter ham, slides der hurtigt på dem – især dem i jersey.

Derfor forsøgte jeg mig med et par i fast stof, haret stort stykke fløjl liggende som jeg har købt for en tier i genbrug.

Er egentlig meget tilfreds med resultatet – barnet ser dog lidt bøvet ud her :-/

Grisene har jeg købt af en sy-dame på loppemarkedet Tap 1 i Kbh. Hun havde et stort udvalg af lækre børnesager, og var meget inspirerende at tjekke ud. Efterat have kopieret alle hendes ideér i hovedet, tænkte jeg at jeg hellere måtte takke hende lidt, ved at købe nogle af de stofrester hun havde.

Og de gør sig jo meget godt på Lille A´s knæ:-)

13 comments / Add your comment below

  1. Hvor er de fine, jeg syr rigtig meget i fløjl til min lille A! Indtil nu kun i baby fløjl men jeg bliver mere og mere lun på den bredriflede, got køb til en 10'er!

Skriv et svar