Farvede huse

Et par hurtige bukser

Blev det til i sidste uge.

Jeg syer som regel i jersey eller velour, når det er børnebukser der køres igennem maskinen, men nu hvor Lille A kravler rundt som om der var en hel hær myretuer efter ham, slides der hurtigt på dem – især dem i jersey.

Derfor forsøgte jeg mig med et par i fast stof, haret stort stykke fløjl liggende som jeg har købt for en tier i genbrug.

Er egentlig meget tilfreds med resultatet – barnet ser dog lidt bøvet ud her :-/

Grisene har jeg købt af en sy-dame på loppemarkedet Tap 1 i Kbh. Hun havde et stort udvalg af lækre børnesager, og var meget inspirerende at tjekke ud. Efterat have kopieret alle hendes ideér i hovedet, tænkte jeg at jeg hellere måtte takke hende lidt, ved at købe nogle af de stofrester hun havde.

Og de gør sig jo meget godt på Lille A´s knæ:-)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvede huse