Fødselsdagsgave til en lille pige – DIY dukkeseng

Min venindes datter er lige fyldt to år. Jeg har for længst købt en gave til hende i genbrugsen; en DIY dukkeseng fra Ikea. Den var lidt fesen og slidt i farven, så jeg har givet den et par vimpler på siden, en madras af skumgummi og syet sengetøj og dukker til den.
DIY dukkeseng

Sådan ser det færdige resultat ud.
DIY dukkeseng

 

DIY dukkeseng

 

DIY dukkeseng

DIY dukkeseng i gave?

Sådan så sengen ud da jeg fandt den i butikken….. Jeg synes resultatet er blevet godt, men den var dog lidt mere skrammet end jeghuskede den. Min veninde er ikke den største fan af genbrug, så håber ikke at hun er utilfreds med de kosmetiske skrammer/patinaen….datteren var ihvertfald begejstret:)DIY dukkeseng
Jeg elsker at give og modtage hjemmelavede gaver!

26 comments / Add your comment below

  1. Hi hi, ja men jeg når det jo ikke til tiden, søde Signe;-) "Heldigvis" så jeg først pigen et par ugerefter hendes fødselsdag, og fik lavet den færdig samme dag – så det står stadig lidt sløjt til!

  2. Hi hi, ja men jeg når det jo ikke til tiden, søde Signe;-) "Heldigvis" så jeg først pigen et par ugerefter hendes fødselsdag, og fik lavet den færdig samme dag – så det står stadig lidt sløjt til!

  3. Jeg varlige inde at se på din, og det ser rigtig fint ud – dit sengetøj er jo noget finere end mit;-)

    Kan det være rigtigt at jeg ikke kan finde en tilmelding til fast læser hos dig?

  4. Jeg har lige prøvet at lave en gadget til faste læsere. Prøv og se om du kan tilmelde dig nu? Ellers ved jeg ikke helt hvad der er galt… Men tsk fordi du gjorde mig opmærksom på det!

Skriv et svar