Overrumplet af sygdom

En kedelig erkendelse

Er det at måtte se i øjnene, at sidste uges sygdom har gjort at jeg ikke når at blive færdig til julemarkedet, og derfor må melde fra. Æv hvor er det bare bittert, og jeg har så dårlig samvittighed overfor Rudolf Steiner skolen der har arrangeret et stort og flot arrangement.

Det har gjort at jeg har holdt en lille blog pause, for det var lige salt i såret at alle herinde er så kreative og produktive, når jeg selv kun har haft tid til at køre Lille A ind i vuggeren igen, og ellers tage alt forfra med hans søvnvaner, da sygdommen har slået den gode rytme vi var kommet ind i helt ud af kurs.

Men nu er vi tilbage, dog desværre uden min deltagelse på julemarkedet. Jeg må være med næste år.

Et hurtigt billede af Lille A og jeg på vej i vuggestue. Man ved at man er mor, når man ejer en cykelhjelm for første gang i sit liv 🙂

Skriv en kommentar

 • Ja det er sååååå ærgeligt!!! Øv buhu! Håber det var fantastisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjj hvor ærgeligt – havde glædet mig til at hilse på dig! Det har altså også holdt hårdt at få produceret ting til markedet, specielt fordi man ikke aner, hvad der vil være interessant for andre. Håber vi ses på et andet tidspunkt!Kh Bodil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det ærgeligt for dig når du havde glædet dig :0( godt i er kommet ovenpå igen :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ØV!!Og superfedt vi er ovenpå, føj for en omgang…Ja elsker også min hjelm. Og wuhuuu – to uger, vildt nok. Du får vel et lille december barn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ja, det er typisk mig, sådan går det altid – er der farver, kan du være sikker på at de sidder på mig! Men bemærk venligst den sorte vinterjakke;-)Og ja du må da også have en. Denne er fra Jem & Fix til 200 kr, det varbilligt syntes jeg – de havde også andre knap så farverige!Du har ikke sendt min vundne smukke præmie, vel? For har ihvertfald ikke modtaget den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv med julemarkedet Fedt at I er raskeSej hjelm Glædelig (kun 2 uger) til december 🙂 Kærligst fra Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Ja det er bare så ærgeligt!! Havde virkelig glædet mig. Men nå…i et andet liv;-)Og ha ha, kender godt den dér følelse! "Helt ærligt, kan du ikek lige lege lidt selv, så jeg kan sy de dér bukser du vil se helt vildt lækker ud i – det er jo MINDST lige så vigtigt som at vi bruger tid sammen"…..Jo det håber jeg da at han synes, ellers er han et utaknemmeligt skran, ha ha..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja læste godt dit indlæg om samme problemstilling… Bare så ærgeligt når man godt vil nå det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for ordene, de hjælper lidt:)Og ja, du har måske ret. Og det er bare en sød og sjov hjelm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er det ikke ikke bare æv! SÅÅ æv!Åh nej har I været plaget af dét? Ja det tager godt nok på kræfterne med sådanne syge størrelser:-/God bedring til jer.Du må komme næste gang – nu har jeg jo lavet noget til markedet, men ikke helt nok til at jeg vil troppe op med bare dét…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha du har da også valgt den mest farvestrålende hjelm der findes 😉 – suk det minder mig om at jeg også skal have købt en hjelm snarest!!Hvor er det ærgeligt, at du ikke når at være med til julemarkedet 🙁 men positivt at i endelig er blevet raske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU er sej med hjelm 🙂 Ærgerligt at du må melde fra til noget, du lyder til at have glædet dig til … Nogle gange kigger jeg på mine børn og tænker …. "Suk, mand! Jeg har slet ikke tid til at være sammen med jer, for jeg vil meget hellere sy eller strikke!" Er det ikke slemt?? 🙂 I det mindste lyder det til, at du har været en god og kærlig mor for A, da han havde allermest brug for dig 🙂 Held og lykke med indkøringen på ny …. ! KH K 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv, prøv istedet at nyde den tid det giver jer sammen – det hjælper mg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm synes jeg kander følelsen, men husk at det ser altid imponerende ud det andre får nået, mens det man selv når… ja det glider lidesom i baggrunden. (Johs har samme cykelhjelm:-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv søde Slinky:( Men eftersom jeg selv er ved at kæmpe mig ovenpå efter halsbetændelse og skarlagensfeber til barnet ved jeg alt om hvad det betyder af manglende overskud!Jeg havde dog ellers set frem til at tage ind forbi og se dig og dine fine sager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ØV!!Og superfedt vi er ovenpå, føj for en omgang…Ja elsker også min hjelm. Og wuhuuu – to uger, vildt nok. Du får vel et lille december barn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overrumplet af sygdom