Sneak peak på juletræstæppe

I år er det hjemme hos os der skal holdes juleaften. Det er jo både vildt dejligt og spændende, men også lidt nervepirrende, da det erførste gang at JEG skal stå for det. Heldigvis har jeg en erfaren svigermor der kan hjælpe med maden, og både far og svigerfar til at sørge for det praktiske.

Så må min opgave jo være at stå for hyggen (det er også mere en opgave efter mit hovede), derfor er jeg igang med at sy et juletræstæppe.

Foreløbig ser det sådan ud

Jeg er blevet inspireret af hende her og hende her. To meget forskellige tæpper, men begge fine. Mit er et samsurium af restestoffer, nogle gamle og nogle nye. Derpå neonstikninger, påsyede doilys og små dukkepiger. Pigerne skal have lyserøde nissehuer på.

Jeg er meget overrasket over at det søreme ser ud til at jeg snart er færdig, det var egentlig ikke så vanskeligt eller tidskrævende at sy.

Hvad skal der ligge under dit juletræ (bortset fra gaver selvfølgelig)?

18 comments / Add your comment below

 1. Ihh, der ser fint ud – lige dig :o) Glæder mig til at se det helt færdigt.. Og selvom jeg igen sidder og syr og syr, så er du helt sikkert færdig først!! he he 🙂

 2. Vi skal også ligge hus til årets julemiddag, og jeg overvejer også om jeg skal sy et juletræstæppe 🙂 jeg kan ikke huske om jeg har et, men det der er da så meget mere personligt! End et gammelt brunt et med broderede nisser!
  Jeg er så spændt på om Liam kan lade juletræet være 😛 har du det ikke sådan med lille A?

 3. Nej hvor spændende, så kan vi dele fifs!!
  Gør det gør det!!! Det gik meget hurtigere end jeg havde regnet med, og ja, 100 gange federe end et almindeligt nisse-helvedes-juletræstæppe! Vil glæde mig til at se det.

  Ha ha, jeghavde et spagt håb om at han kunne lade det være til den tid; jeg kan vist godt tro om igen!!!! Han er her og der og alle vegne, og pillerved alt!! Når jeg siger nej, begynder han atgræde i protest, kigger på mig og gør det igen som han ikke må…møgunge!

 4. Det ser spændende ud!
  Hos mig skal der ligge det sædvanlige tæppe – julen er meget lig med traditioner for mig, og de er blevet endnu vigtigere efter at min far ikke er her mere. Til gengæld må der gerne komme lidt ny pynt på træet (som for eksempel de fine ophæng du har lavet, og som jeg spændt venter på en DIY på…), så længe der også blot er lidt af det gamle fra barndommens jul :0)

 5. Ja så det godt, har fået tre nye læsere på en time, det er da for vildt!
  Hi hi det kan jo være at du vinder min næste give away?! Den kommer snart, npr jeg når lidt til bunds i alle flyttekasserne:)

 6. Tror også at det ender med at blive rigtig godt!!
  Traditionerer også meget vigtige i denne tid, det kan jeg godt forstå at du synes. Og især når du mangler din far:(
  DIY MÅ komme inden jul, jo jo, det må kunne nåes;-)

 7. Han græder i det mindste. Liam han kigger bare med sine store øjne og griner og så gør han igen det han ikke må.. Møgunger! 😉

  Jeg håber man kan få dem til at lade det være, ellers har vi snakket om at vi først tager det ind i stuen d. 23 og pynter det der.. Men det er bare lidt øv :/

  Ja, jeg tror simpelthen jeg må prøve med sådan et tæppe! Dog vil jeg holde mig mere til de traditionelle farver 🙂 – elsker din ide med at sy de fine dukker på og tilføje nissehuer 😀

 8. Ha ha, ja hvad skal man stille op?!

  Jeg tror ikke at det projekt kan lykkes, Henriette, sorry to say it 😉
  De dér så fingre kan helt sikkert ikke lade al den fristende pynt være…eller grenene. Så vi er ude i samme løsning som jer – desværre!!!! Ville SÅ gerne have det til at stå og pynte indenfor i et par uger. Æv. Så må vi jo bare glæde os til næste år.

  Jeg glæder mig til at se dit tæppe, det er så dejligt at man kan inspirerer hinanden herinde, ik?

 9. AAAAR´meeeen altså…det ser jo bare så lækkert ud. Glæde mig til at se det helt færdigt og i brug.

  TUSIND TAK for i går, hvor var det bare dejligt at møde dig – jeg håber virkelig at vi skal ses igen. Kram herfra Betina

 10. Tak skal du have:)
  Glæder mig også til at se det færdigt, ha ha;-)

  Ja det varda SÅÅ hyggeligt, er super glad for at jeg kom med på holdet! Mon ikek vi gør det? Man skal jo bare finde en lejlighed til det 🙂

Skriv et svar