At begrænse sig?

Ugens scoop!

Min dejlige svigerfar har været på jagt i Lidll for mig – han og jeg deler en passion for det kreative, og så er han reklamehaj så dte gør noget. Han har derfor fået fingrene i denne dejlige pakke for mig – en hultang, en trykknaptang og en øskne tang. Der følger 25 trykknapper med, og 100 dimser til øskner.

Dét er da vildeste scoop!!!!

Så nu skal jeg prøve mig med alle de sjove projekter som kræver trykknapper og øskner!

Det er jo noget billigere end dem man kan få i fx Stof og Stil – måske er den ikke lige så god, men det er da en god start:)

Tak for det, du skønne svigerfar!

Skriv en kommentar

 • Ja det er ret skægt. Han maler en del, går til maling hele efteråret, og har også malet billeder til Lille A – måske de må vises frem på bloggen snart:)Og afsted med dig i Lidll da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ret heldig, ik? Han ernemlig ret fantastisk :)Har ikke prøvet den med hammeren, for jeg synes at det lød så bøvlet. Glæder mig til at afprøve den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk med sådan en svigerfar – sjovt at han også er kreativ. Sådan et sæt kunne jeg også godt bruge – er så træt af at stå med en hammer når jeg skal sætte knapper i.K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du heldig! Sikke en god svigerfar;)!! Det virker noget nemmere, end den jeg har, hvor man skal til at finde hammeren frem;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At begrænse sig?