Ugens scoop!

Min dejlige svigerfar har været på jagt i Lidll for mig – han og jeg deler en passion for det kreative, og så er han reklamehaj så dte gør noget. Han har derfor fået fingrene i denne dejlige pakke for mig – en hultang, en trykknaptang og en øskne tang. Der følger 25 trykknapper med, og 100 dimser til øskner.

Dét er da vildeste scoop!!!!

Så nu skal jeg prøve mig med alle de sjove projekter som kræver trykknapper og øskner!

Det er jo noget billigere end dem man kan få i fx Stof og Stil – måske er den ikke lige så god, men det er da en god start:)

Tak for det, du skønne svigerfar!

6 comments / Add your comment below

  1. Ja det er ret skægt. Han maler en del, går til maling hele efteråret, og har også malet billeder til Lille A – måske de må vises frem på bloggen snart:)
    Og afsted med dig i Lidll da!

Skriv et svar