Et mirakel er sket - om "Godnat og sov godt"

Disney julepynt

Så er de små Disney venner ved at være færdige. Der mangler et par snore hist og pist, men de skal nok komme på inden jul. Disney julepynt må være alle børns drøm, eller hvad?

Disney julepynt

Disney julepynt

Jeg har længe gået og været lun på at få disse færdiggjort, og nu er de det næsten. Jeg er ret tilfreds med resultatet, og tænker at de vil pynte på ethvert juletræ, på væggen eller som pakkevedhæng – hvad siger I?

Disney julepynt – det skal du bruge:

Jeg har bare været i gemmerne, og fundet alt mulig godt og blandet frem. Tapet og lækkert gavepapir har jeg brugt til rossetterne, og så er de søde udklip fra gamle Disney bøger. Lidt pynt i filt, perler og tyl og tilsidst et drys med glimmer – virkelig nemt at gå til! Her kan alle altså være med….

Resultatet taler for sig selv synes jeg, og jeg glæder mig til at hænge det fine Disney julepynt på træet.

Disney julepynt
Disney julepynt
Disney julepynt

Det har været sjovt at lave dem, og skal have lavet nogle flere. Men nu kan jeg høre at der er andre projekter der kalder på mig – kender I det?

Skriv en kommentar

 • […] For mere julepynt inspo kan du tjekke de fine Disney ophæng ud, som du også nemt kan lave selv. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja NU må det bryllupsindlæg også komme….! Laver lige en kladde:)Super de kom frem, skulle bare lige være sikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak, det glemte jeg lige igen ;o/ Jeg ville lige finde det blogindlæg hvor vi havde skrevet om det og glemte det igen…De er super fine og skal helt sikkert snart op at hænge, tak tak tak :o)Du hører ikke et ondt ord fra mig hvis du laver en gang billedspam fra jeres bryllup ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Har du modtaget boldene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare flotte :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:)Har slet ikke tænkt på at lave en DIY, men det kan der da komme! Det skal nok blive et rigtig flot træ, når I to kreadamer skal stå for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de flotte og sjove! Jeg har som sagt været lidt fraværende på det sidste – er jeg gået glip af en DIY til dem, eller kommer der en :-)? Mangler pynt til træet, og det er min søster og jeg, der skal stå for julen i år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aha ja, der bor min far også – der er langt!Nå men så følger jeg bare fortsat begejstret med inde hos dig,indtil vi en dag mødes til et blogtræf 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ik? Måske jeg kan nå nogle flere nu den lillefis starter i vug:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, og vil glæde mig til at se din version så:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de bare super fine!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de bare super fin(0: Tak for ideen(0:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret i at afstanden er stor. Jeg bor faktisk i Nordjylland:-) Så sådan lige stikke hovederne sammen, det kommer vi nok ikke til uden grundig planlægning:-)Men jeg er sikker på at det ville være FANTASTISK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have, er også glad for dem:)Og i lige måde – sikke en smuk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Dorte:)Iih ja det kunne være skønt – det er jo bare at få det arrangeret:) Men afstanden er vist lidt stor – bor du ikke på Fyn? Eller er jeg helt gal på den? Og ja, det kunne blive til et inferno af glitter, glimmer, palietter, tryllestøv og muntre farver:-) Selv tak og det er jeg glad for – blev lige i tvivl om det lød lidt skrapt. Glæder mig til at følge dit videre forløb (hvis man kan sige sådan), jeg tror på at det hele går:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de bare flotte:)Ha' en go' søndag.http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er sgu bare alt for skønne Maria! Jeg gad godt have en kreadag med dig engang:-) Jeg er sikker på vi to kunne drive hinanden til noget "vanvittigt".Og så i øvrigt tusind TAK for kommentaren inde hos mig igår – Jeg misforstod den altså slet, slet ikke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et mirakel er sket - om "Godnat og sov godt"