Ærteposer, sove-ting og noget om sove vanskeligheder med småbørn...

Kan man tage en kat med hjem fra Tyrkiet?

Er denne puf-skammel, med plads til opbevaring indeni. Men min kat har overtaget den. Nemlig den her kat med hjem fra Tyrkiet – det lykkedes trods spekulationer!

kat med hjem fra Tyrkiet
kat med hjem fra Tyrkiet
kat med hjem fra Tyrkiet

Den stod i den lokale og glanede på mig, og kostede kun 98 kr. Det synes jeg var et scoop. Og som I kan se, synes katten det samme.
Alt i den genbrugs koster noget med 8 kr…det er lidt sjovt. Fx 98, 58, 8 osv…

Læs her om du bør forsikre din kat – det tror jeg nok kunne være en god idé!

Jeg synes at betrækket gør sig meget godt, og passer til træet. Men det er noget støvet, og passer til gengæld ikke så godt til vores nye sofa. Så den skal nok ombetrækkes, men med hvad, ved jeg ikke…

Historien om katten er en helt anden. Ham fandt jeg i Tyrkiet, da jeg boede dér og arbejdede som guide. Jeg var der i knap to år, og havde meget hjemve tilsidst, så fik to små gadekatte. Ham her var stærk og sund, dog er han født blind på det ene øje. Det ses ikke her, men det ene øje er mindre og helt mælkehvidt. Jeg synes at han er den smukkeste kat i verden alligevel. Mellemstebarnet troede i lang tid, at katten havde glasøje….sødt.
De kom begge med mig til Danmark, men den anden overlevede desværre ikke. Den var meget syg, og ingen dyrelæger, hverken i Tyrkiet eller Danmark, kunne hjælpe den. Den blev aflivet, hold nu op hvor var jeg ked af det. Men så havde jeg da virkelig gjort hvad jeg kunne, da jeg tog den kat med hjem fra Tyrkiet.

Safak, som han hedder (udtales “Sjafak” og betyder morgengry og los på tyrkisk) faldt ud af min lejlighed på fjerde sal i Kbh, og brækkede det ene bagben. Puuuha, det var en dyr affære, men jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at han vardet hele værd.

Her ligger han såidag, og nyder livet som udekat, og er verdens sødeste, kærligste og mest tålmodige misse-dreng.
Lille A står hele tiden op ad skamlen, og hiver ham i halen, og slår nærmest på ham – han finder sig godmodigt i det, og flytter sig lige halvanden meter væk, når det bliver for meget.

Hov, her var han i vågen tilstand

kat med hjem fra Tyrkiet

Det er højre ben der har været brækket, og vi kalder ham vores lille (selvom han er meget stor) handi-kat, sådan som han ser ud….

Utroligt at man kan elske en kat så højt…?!

Skriv en kommentar

 • […] Safak kom med mig hjem fra Tyrkiet, da jeg var guide for mange år siden. Jeg har skrevet lidt mere om ham lige her og også her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de fik et rigtig godt hjem hvor der også er børn. Og de har også sendt billeder, hvilket er rigtig rart, at de ikke bare er ligeglade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er han ikke fin:) Selvom han serlidt tosset ud med det øje og ben;-)Ja det kan jeg godt forstå…det var da også en trist historie:-/ Men dejligt de fik et godt hjem -det gjorde de? Og ja, måske han vokser fra det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, det må simpelthen være så sørgeligt når man har dyr. Måske man kan vokse fra det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan kun give dig ret i at han er en smuk kat! Og hvor godt, at du kan tage dig af det "lille" skravl, sådan som han da er kommet til skade ;)Jeg savner sådan vores katte, men Liam er jo selvfølgelig vigtigere end dem. Kan kun håbe på, at Liam ikke er allergisk når han bliver ældre (det er jo hørt før) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han fin! Og ja, man komme virkelig til at holde af sine kæledyr – har selv haft kat, men er desværre blevet allergisk.K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærteposer, sove-ting og noget om sove vanskeligheder med småbørn...