Glimt fra vores store dag

Ved I hvad der er idag…?

Der er tre måneder til jul. Jubii og et højt hurra, for det er da skønt.

Jeg har set flere andre indlæg om det samme emne, det er sjovt at vi er så mange der ser noget særligt ved en tre måneders countdown.

Vores computer afgik desværre ved døden i foråret, og dermed også alle mine julebilleder. Men Facebook er min ven, for der har jeg et julealbum fra forrige år – så her følger lidt billedespam af en dejlig jul ala Slinky Pinky;-)

To lærreder med julestoffer. De skal op igen i år, men der er dog plads til forbedringer.

 

Julefugl

 

Adventskrans – tak til Rema1000 og SG for igen at pimpe min jul

Rudolf på træet

 

Julestemning med Ikea skjuler og hyacinter

 

Jul i billedrammerne

 

Superman på vej. En kær ven købt i Tyskland engang, han følger mig troligt hvert år.

 

Neon flagrankepå træet

Min sødenevø og niece med pakkekalender fra mig, en fast tradition. For at komme stressen lidt i forkøbet starter jeg indkøbene til dem straks efter jul; der kan man også få alle de fine juleting til meget nedsat pris.

Mig i juleshoppingsparadis i Berlin. Manden og jeg holdt jul bare os to det år, i et snedækket Berlin og på fem stjernet hotel, suuuk, det var skønt:)

Snekugler som vi lavede efter da vi kom hjem.

 

Lidt jul skulle der være på hotelværelset (min mand er heldigvis ligeså juletosset som jeg, så det går helt smertefrit at have så mange kasser fyldt med julepynt, at det nærmest kræver opmaganisering)

 

Brunch på sengen i Berlin i ægte Pretty Woman stil:-)

PS jeg fik iøvrigt en Gucci taske i julegave øjeblikket efter dette billede er knipset – jo, det var i sandhed en skøn jul:-)

Glæder I jer også til julen?

Skriv en kommentar

  • Pia

    Jeg ELSKER også bare julen, men må gøre det lidt i det skjulte, for ellers får manden flip :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra vores store dag