Glimt fra vores store dag

Vi går og venter (utålmodigt) på at vores søde fotograf bliver færdig med vores bryllupsbilleder. Jeg glæder mig vanvittigt til at modtage dem, se det hele ordentligt, se alle de fine detaljer og vores flotte gæster.

Fotografen er en af mandens barndomsvenner, og det er også hende der har taget disse billeder af Lille A.
Hun og jeg deler nemlig smag omkring den slags. Mange foreslog da de hørte at vi skulle giftes i Trinitatis kirken ved Runde tårn, at vi fik taget billeder i Kongens Have – men de dér opstillede andedams billedererbare slet ikke hverken min eller min mands smag.
Fotografen havde derfor lidt ideér med, og her er altså lidt af det, indtil det helt store bryllupsindlæg kommer.

 
Jeg kan ikke helt beslutte mig for om det skal være farve eller sh der skal bruges til takkekort? (men man kan jo godt sende mere end ét foto, heldigvis…)
 
Hvad synes I?

13 comments / Add your comment below

 1. Så fine!! Specielt dem i sort hvid er bare skønne 🙂

  Ha en dejlig weekend og giv Alvin et kys fra Molly My

  / Michala

 2. Hvor er det fantastiske gode og utraditionelle billeder. Kanon god fotograf og et flot par.

  Jeg glæder mig også til at se flere billeder 😀

 3. Jeg har været en tur i dine arkiver, så jeg kommenterer lige på et månedgammelt indlæg 🙂
  Hvor er du bare smuk, og sikke nogle fantastiske fotos. Og så er jeg altså ret vild med, at du har blå sko på til kjolen.. Hvorfor fik jeg ikke den idé for 6 år siden, da det var mig, der sagde ja 😉

Skriv et svar