Pakkepost i massevis!

Flere fantastiske bryllupsforberedelser!

Idag har stået i brylluppets tegn med flere bryllupsforberedelser !

Derefter har jeg lavet små gadgets klar, nemlig disse
bryllupsforberedelser

Skiltet er til min nevø i kirken…tror I ikke det bliver fint, når han kommer spadserende op af kirkegulvet med det?

Sådan endte den store dag med at blive!

Bryllupsforberedelser

Jeg har været ude hos min kommende svigerinde for at prøve kjolen igen, og den sidder fuldstændig perfekt.
Super, et stort tjek hakket af på listen.

bryllupsforberedelser

Disse er en hemmelighed lidt endnu, men jeg kan afsløre at kærestens reaktion var “Øh, er det ikke lidt…plat?”. Hmprf – så lav dine egne bryllupsforberedelser!
Jeg er lidt spændt på om alle mine ideér bliver som ønsket, nu bliver det snart ikke bedre. Og er endelig begyndt at glæde mig til den store dag, og ikke kun stresse over det. Så det er jo et stort og dejligt fremskridt:-)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

Skriv en kommentar

 • Hejsa. Håber du ser denne besked, selvom indlægget næsten ligger ét år tilbage..Jeg skal giftes d.7.9 (tæt på jeres 1 års bryllupsdag kan jeg læse mig til).Skriver til dig for at høre om du stadig har de sjove, fine pinde (tilbehør til fotografier) og hvis ja; er de til salg?Du er velkommen til at skrive til mig på min mail:rikkeriks85@gmail.comTAK!// Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak tak:-) Vi glæder os også:-) Hvem skriver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er så dejlig kære Maria- fuld af kærlighed og kreativitet. Glæder mig til at fejre jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have:-) D 8/9, så det er liiige om lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det spændende ud! Hvornår skal i giftes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej det må du lige få lavet det, så kan jeg se – men!!! Ikke hvis du giver mig flere ideér;-) Manden korser sig hver gang jeg siger "hvad nu hvis vi nu også liiiige lavede dét der!?".Vil rigtig gerne se dine billeder, og er glad for at høre at det var en succes hos jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 Ja synmes også selv de er skønne, ideén er tyvstjålet fra Etsy, og havde en stak mosgummi der var perfekt til formålet!Så må du lige følge med, så kan du snart se det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har Temlig meget tilfælles – da vi holdte bryllup den 7/7-12 …, skal hurtigst muligt få lavet min bryllupsside – men vi havde nemlig også photo sjov og gæsterne elskede det – og nu har vi de sjoveste billeder af venner og familie 🙂 sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor spændende!!! Jeg er vild med hatte-skæg-slipse pindene – uden at vide, hvad de skal bruges til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ik – også to af de ting jeg går efter:-)Du må da hellere følge lidt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser da festligt ud….og anderledes 😉 Det bliver vist spændende at følge med i forberedelserne til brylluppet he he

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkepost i massevis!