Klip og klister

Sy fugle og flyv fugl, flyv…

…hjem til hende her og hendes lille nye pige.

sy fugle

Babyen kom endelig til verden, og der kom tre fugle ud af symaskinen for at ønske tillykke. De er i ikke-tøset stil, da jeg har indtryk af at det ikke lige er det lyserøde der hitter allermest hos hende:-)
Håber de bringer glæde.

Se det fine flæsenet jeg har syet lige her!

Håber at alt er vel, og at vi snart blogges ved igen:-)

Sy fugle og hæng dem op!

Jeg klippede dem ud efter et hjemmesyet mønster. Syede dem sammen hele vejen rundt, og lod et lille hul stå åbent i bunden. Det fyldte jeg med pudefyld, og riede dem sammen i hånden. Et volia – så har jeg også prøvet at sy fugle!

sy fugle
sy fugle
sy fugle
Husk at du kan følge med på Facebook lige her og på Instagram lige her!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klip og klister