Lanterner med blonde og neon

Genbrugsguld

Vejret har været skønt de sidste par dage, og det har vi nydt med gåture i Frederikssund, is og hygge.
Igår kom vi forbi genbrugsbutikken, og jeg fandt disse fine ting.

Rigtig fin kjole til 35 kr…den er meget lang, og egentlig længere end mig(!). Jeg skal have kortet den af, og lavet indsnit i den – det har jeg aldrig prøvet før, så må se hvordan dét går…

Det fineste baby sengetøj til en lille pige. Nu har jeg jo en dreng, men mon ikke det kan klippes og bruges til noget andet? Kender jo heldigvis en masse små piger.

En lidt sjov bordløber (tror jeg), med to piger i filt på. De er lidt sarte, så de skal bruges til noget der ikke kræver tæt kontakt, som fx en pude gør….

Jeg elsker genbrug!

Skriv en kommentar

 • I Folkekirkens nødhjælp:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken genbrug var du i? Ja jeg bor i Frederikssund, dejlig by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er også glad for dem. Jeg kommer der desværre også for sjældent, spurgte damen om de ofte fik retro børnesengetøj, og ja sagde hun! Så må vist til at holde lidt mere øje:-)Du bor i Fr sund? Det er en dejlig by synes jeg, vi har akkurat fået solgt lejligheden, så håber banken siger ja til huskøb, så bliver det dér!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikket et fint fund, så har du jo været i en af mine lokale genbruger 🙂 øv, jeg finder næsten aldrig noget her, men tager heller ikke derhen hver dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er også glad for dem. Jeg kommer der desværre også for sjældent, spurgte damen om de ofte fik retro børnesengetøj, og ja sagde hun! Så må vist til at holde lidt mere øje:-)Du bor i Fr sund? Det er en dejlig by synes jeg, vi har akkurat fået solgt lejligheden, så håber banken siger ja til huskøb, så bliver det dér!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lanterner med blonde og neon