DIY fleecetrøje - En lille sky

DIY barnets bog

Idag har jeg haft besøg af mødregruppen. Jeg er så heldig at have en skøn mødregruppe, med fire tossede dejlige damer og deres skønne unger. Det er altid hyggeligt at være sammen med dem, og indimellem er vi endda lidt produktive:-) Som i dag. Vi har nemlig scrappet og lavet videre på den DIY barnets bog jeg har arbejdet lidt på.
DIY barnets bog

Min DIY barnets bog

Jeg er ret vild med de billeder jeg har fået fremkaldt fra min iPhone, de er redigerede i et vintage program jeg har, og kommer så i størrelsen som et polaroid billede.

Se den fine hjemmesyede sengerand jeg har syet til Alvin lige her!

Søskende kærlighed
DIY barnets bog

Endelig på vej hjem fra fire lange dage på hospitalet. Vi startede desværre ud med en hård fødsel, og Lille A en tur på børneafdelingen. Men vi kom os alle hurtigt.

DIY barnets bog
Onkel Mic – Lille A ser noget skeptisk (og lidt uhyggelig ud!) på det billede
DIY barnets bog
En træt mor…
DIY barnets bog
Lille A havde kolik i otte uger – det ønsker jeg ikke for min værste fjende!
DIY barnets bog
Pusle-tid
DIY barnets bog
Lille A som han ser ud nu, og på charmeoffensiv hos sin kæreste Emma
DIY barnets bogDIY barnets bog

Som med alle andre krea ting, er tiden alt for kort, og jeg fik kun lavet syv sider, æv.

Skriv en kommentar

  • Jeg tror at hemmeligheden er lige præcis dét; at han sover så dårligt (er blevet noget bedre efter ferien faktisk), så man bare må skynde sig igang, når han lukker øjnene:-) Ellers når jeg aldrig noget! Hvis jeg bare kunne lade symaskinen stå fremme nonstop, så ville jeg virkelig få lavet noget:-) Det er tit processen med at pakke frem og tilbage, der hindrer det.Og tak for de pæne ord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Tid er der desværre alt for lidt af.Undrer mig virkelig over, hvordan alle 'I krea-damer', får tid til at sy, scrappe, blogge etc.Her er det måske en gang om ugen symaskinen bliver støvet af. Suk.Og du har endda et barn der sover sparsomt og dårligt. Hvad er hemmeligheden ?? :)Men rigtig fine ting du laver iøvrigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY fleecetrøje - En lille sky