Morgenkåbe

Jeg har været på biblioteket og låne en stor stak Ottobre-blade. Det er en skøn måde at blive inspireret på, for der er masser ideér på ting jeg aldrig selv var kommet på.

Jeg forelskede mig i en morgenkåbe, og gik igang med at sy igår aftes. Den var færdig i løbet af formiddagen.

Sy selv morgenkåbe

Sy selv morgenkåbe

Det er bare at gå i gang!

Sy selv morgenkåbe

 

Sy selv morgenkåbe
Sy selv morgenkåbe

Den er en str 86, tænker dog at den bliver noget kort, da den nu går til knæene. Lille A er pt på vej ind i str 74, så er der lige et par hop til vi når 86.
Ellers må jeg jo sy en mere.

Den voldte mig forbavsende få problemer, det jeg bøvlede mest med var det hjemmelavede kantebånd og at gennemskue hvordan foret skulle sættes fast. Den dér svenske maual der er i de blade, er indimellem lidt svær at tyde!

Yderstoffet er jersey fra Stof og stil, ligeledes stjernerne og foret er polarfleece fra Stof2000.
Stikniningen er syet i neongrøn. Oprindeligt skulle der gå en pyntestikning hen over hætten, men jeg kunne ikke få det til at se pænt ud, så jeg pillede den op igen. Stroppen til at hænge op i er et neonfarvet gavebånd fra Tanta Prada,, der sad om dåbsgaven synes det er sjovt at genbruge tingene. Og så elsker jeg jo bare neon!

15 comments / Add your comment below

Skriv et svar