Honey comb balls eller papirskugler?

Pastel-paper-lanterns-and-tissue-pompoms[1]Hvad kalder du dem?

Jeg har ihvertfald købt 70 (!!?) af dem til at pynte op til vores bryllup. Når jeg gør noget, så går jeg hele vejen;-)

Jeg har været forelsket i de smukke kugler længe, og faldt over dem til en 10´er stykket i Søstrene Grene. Jeg har købt dem i hvid, creme og lysebrune – har altid troet at jeg var sådan én der ville have et vildt farvetema når jeg blev gift, men næ nej – kunne ikke beslutte mig, og synes at farverne forstyrrede mere end de gavnede. Så vi er endt i hvidt med et touch af neon.

Bliv hængende, og du vil få at se hvordan et neon bryllup ser ud.

Vores skal hænge i loftet, og er desværre kun i én størrelse – men jeg tror på det alligevel!

Til de interesserede kan jeg oplyse at de også fåes i turkis, grøn, lilla, pink og rød. Har også købt en håndfuld til Lille A´s værelse, og lidt til gaver.

Vil alle ikke blive glad for sådan en smuk lille én?

Skriv et svar